Giriş Kayıt
Erica Dunton

Erica Dunton


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Kameraman

Erica Dunton, yönetmen, senarist, yapımcı, kameraman.

The Summer I Turned Pretty (2022), Vampire Academy (2022), Dolly Parton's Heartstrings (2019), Holly & Ivy (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yönetmen 6.0 3,554
2022 Biyografi Yönetmen    
2022 Dram Yönetmen 7.7 6,550
2021 Dram Yönetmen 6.7 75
2020 Dram Yönetmen 7.1 956
2020 Komedi Yönetmen 8.8 115,076
2019 Komedi Yönetmen 7.6 2,263
2011 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Kameraman
5.4 323
2008 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.6 399
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023