Giriş Kayıt
Jack Bannon

Jack Bannon


Oyuncu

Jack Bannon, oyuncu.

The Loch (2017), Pennyworth (2019), (2014) Yapay Oyun (2014), (2012) Endeavour (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,355
2017 Dram Oyuncu 7.0 1,996
2017 Suç Oyuncu 6.9 3,129
2016 Dram Oyuncu 5.2 1,385

Yapay Oyun
2014 Biyografi Oyuncu 8.0 627,008
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 386,093
2012 Suç Oyuncu 8.6 14,782
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,400) Mindhunter (2,393) The 100 (1,915) Legion (1,801) Preacher (1,673) La casa de papel (1,629) The Terror (1,324) Chernobyl (1,207) Big Little Lies (1,177) The Big Bang Theory (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019