Giriş Kayıt
Ian Sherrington

Ian Sherrington (34)


Kameraman, Oyuncu

Ian Sherrington, 14 Şubat 1985 Pinehurst, North Carolina, ABD doğumlu kameraman, oyuncu.

(2013) Bad Milo! (2013), (2010) 41 Yıllık Bekâr (2010), (2012) Kumdaki Dehşet (2012), (2009) Eyeborgs (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Şubat 1985
Doğum Yeri: Pinehurst, North Carolina, ABD
Takma İsmi: Showcase
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 29 Gerilim Kameraman 5.0 321
2013 28 Gerilim Kameraman 5.0 337
2013 28 Gerilim Kameraman 2.5 768
2013 28 Komedi Kameraman 5.6 6,484
2012 27 Gerilim Kameraman 5.5 1,827
2012 27 Aksiyon Kameraman 6.5 7,676
2012 27 Dram Kameraman 6.5 545
2012 27 Dram Kameraman 5.0 947

Kumdaki Dehşet
2012 27 Komedi Kameraman 2.6 4,545
2012 27 Belgesel Kameraman 6.8 613
2012 27 Dram Kameraman 5.2 277
2012 27 Kısa Metraj Kameraman 6.6 17
2011 Dram Kameraman 7.6 25
2011 26 Western Kameraman 4.4 438
2011 26 Komedi Kameraman 4.0 127

Gül Konağının Laneti
2011 26 Korku Kameraman 4.6 3,238
2011 26 Belgesel Kameraman 5.4 5,465
2011 26 Suç Kameraman 6.1 460
2011 26 Komedi Kameraman 3.2 1,582
2011 26 Korku Kameraman 3.8 325
2011 26 Dram Kameraman 5.7 12,612

Dev Yaratıklar 3
2011 26 Aksiyon Kameraman 3.0 3,112
2011 26 Kısa Metraj Kameraman 7.3 111
2010 25 Korku Kameraman 5.0 943
2010 25 Kısa Metraj Kameraman 5.4 57
2010 Komedi Kameraman 4.2 292

41 Yıllık Bekâr
2010 25 Komedi Kameraman 2.6 6,098
2010 25 Aile Kameraman 5.1 258
2010 25 Aksiyon Kameraman 3.7 925
2010 25 Aksiyon Kameraman 6.0 65
2009 24 Komedi Kameraman 6.2 837
2009 24 Dram Kameraman 6.5 400
2009 24 Macera Kameraman 4.8 197
2009 24 Gerilim Kameraman 4.8 348
2009 24 Bilim-Kurgu Kameraman 4.9 2,118
2009 24 Dram Kameraman 6.7 161
2009 24 Aile Kameraman 7.0 847
2009 24 Western Kameraman 6.9 1,144
2009 24 Aksiyon Kameraman 5.8 9,905
2008 23 Aksiyon Kameraman 2.7 1,775
2008 23 Dram Kameraman 6.5 1,164
2008 23 Komedi Kameraman 6.1 563
2008 23 Belgesel Oyuncu 7.8 320
2007 22 Dram Kameraman 5.9 416

Dehşet Gecesi
2007 22 Korku Kameraman 3.9 904
2007 22 Komedi Kameraman 6.8 1,040
2007 Komedi Kameraman 6.1 607
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019