Giriş Kayıt
John Mulaney

John Mulaney (41)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

John Edmund Mulaney, 26 Ağustos 1982 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

2014 yılının Temmuz ayında Annamarie Tendler ile evlendi.

John Mulaney: The Comeback Kid (2015), John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City (2018), John Mulaney: New in Town (2012), Kroll Show (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Edmund Mulaney
Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1982
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Komedi Oyuncu    
2024 Müzik Oyuncu 7.7 129
2023 Komedi Oyuncu 7.2 981
2023 41 Belgesel Oyuncu 7.9 333

Çizmeli Kedi: Son Dilek
2022 40 Animasyon Oyuncu 7.8 174,337
2022 Komedi Oyuncu 8.6 141,982

Chip ile Dale Kurtarma Ekibi
2022 40 Animasyon Oyuncu 7.0 46,849
2019 37 Komedi Senarist
Oyuncu
7.4 10
2019 Biyografi Oyuncu 7.7 19,703
2019 Animasyon Oyuncu 6.3 1,260
2019 Komedi Oyuncu 7.9 606
2019 Müzik Oyuncu 5.5 1,507
2019 Talk-Show Senarist 5.5 483

Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde
2018 36 Animasyon Oyuncu 8.4 669,953
2018 News Oyuncu 5.0 244
2018 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
7.9 9,046
2018 Belgesel Oyuncu 5.0 2,493
2017 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
7.8 89,288
2017 Komedi Oyuncu 7.6 8,442
2016 Komedi Senarist 6.6 1,075
2016 Talk-Show Oyuncu 6.4 2,157
2015 33 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.9 9,529
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 7,973
2015 Komedi Oyuncu 7.5 2,803

Ters Yüz
2015 33 Animasyon 8.1 783,990
2015 Komedi Senarist 8.1 2,153
2014 Oyuncu 6.6 454
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,009
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.1 2,599

James Franco Taşlaması
2013 Komedi Senarist 7.7 4,500
2013 Komedi Oyuncu 7.0 5,263
2012 Belgesel Senarist
Yapımcı
Oyuncu
8.2 7,403
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,971
2010 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
8.0 10,985
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,832
2009 Komedi Oyuncu
Senarist
7.8 3,676
2009 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 563
2008 Komedi Oyuncu 8.3 116
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,403
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,929
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,304
1981 News Oyuncu 3.6 2,762
1975 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Çeşitli
8.0 52,638
1952 News Oyuncu 4.6 2,452
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024