Giriş Kayıt
Cristián Jiménez

Cristián Jiménez


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Cristián Jiménez, senarist, yönetmen, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 6.4 159
2015 Dram Oyuncu 5.5 161

Dış Ses
2014 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.0 133
2013 Belgesel 6.8 182

Gelecek
2013 Dram Oyuncu
5.9 1,164
2012 Dram Yönetmen 8.5 912
2012 Komedi Senarist 5.6 714
2011 Dram Senarist 5.9 29
2011 Dram Yönetmen
Senarist
6.2 885

Optik Yanılmalar
2009 Komedi Oyuncu
Yönetmen
Senarist
6.2 284
2008 Dram Yapımcı
Senarist
4.9 131

Kutsal Aile
2005 Dram Yapımcı 6.2 477
2005 Dram 6.6 212
2004 Komedi Senarist
Yapımcı
Yönetmen
7.5 73

Acemİler
2003 Suç Senarist 6.0 890

Ateş Burnu
2000 Dram Çeşitli 5.2 184
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film