Giriş Kayıt
Benjamin Wallfisch

Benjamin Wallfisch (45)


Müzisyen, Müzisyen

Benjamin Wallfisch, 31 Aralık 1978 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen.

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı (2017), O (2017), Shazam! 6 Güç (2019), Gizli Sayılar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Aralık 1978
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Ben Wallfisch | Ben Wallfosch
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Avcı Kraven
2024 Aksiyon Müzik 8.3 27
2024 Korku Müzik    
2023 45 Aksiyon Müzik 6.7 209,416
2022 44 Aksiyon Müzik 7.8 19,266
2021 43 Komedi Müzik 6.4 15,267
2021 43 Aksiyon Müzik 6.0 189,783
2020 Belgesel Müzik 9.1 589

Görünmez Adam
2020 42 Dram Müzik 7.1 254,924
2019 41 Dram Müzik 5.4 45,347
2019 41 Aksiyon Müzik 5.3 98,593

Shazam! 6 Güç
2019 41 Aksiyon Müzik 7.0 384,475

O Bölüm 2
2019 41 Dram Müzik 6.5 301,412
2018 40 Aksiyon Müzik 5.9 26,962
2018 40 Dram Müzik 5.9 20,624

Karanlık Zihinler
2018 40 Bilim-Kurgu Müzik 5.7 36,061
2018 40 Animasyon Müzik 7.3 1,521

Star Wars: Son Jedi
2017 39 Aksiyon Müzik 6.9 671,306

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 39 Dram Müzik 8.0 663,528

O
2017 39 Dram Müzik 7.3 605,200

Annabelle: Kötülüğün Doğuşu
2017 39 Korku Müzik 6.5 150,665
2017 39 Dram Müzik 5.9 4,159

Yaşam Kürü
2016 38 Dram Müzik 6.4 109,479

Gizli Sayılar
2016 38 Biyografi Müzik 7.8 254,934
2016 38 Korku Müzik 5.1 7,908

Işıklar Sönünce
2016 38 Korku Müzik 6.3 142,183
2016 38 Belgesel Müzik 7.1 562

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 38 Aksiyon Müzik 6.5 751,915
2016 38 Animasyon Müzik 6.2 28
2015 37 Belgesel Müzik 8.2 454

Gamba: Macera Çetesi
2015 37 Animasyon Müzik 5.1 354

Küçük Prens
2015 37 Animasyon Müzik 7.7 66,444
2015 37 Belgesel Müzik 7.2 97
2015 37 Belgesel Müzik 7.3 195

Basınç
2015 37 Dram Müzik 5.6 6,066
2015 Gizem Müzik 7.0 5,596
2015 Dram Müzik 8.3 383
2014 36 Biyografi Müzik
Müzik
6.2 2,026
2014 36 Dram Müzik 7.1 2,200

12 Yıllık Esaret
2013 35 Biyografi Müzik 8.1 740,607

On Üçüncü Hikaye
2013 35 Dram Müzik 6.7 3,069
2013 35 Biyografi Müzik 5.6 4,294

Yaşam Savaşı
2013 35 Dram Müzik 6.3 30,806
2013 35 Aksiyon Müzik 4.5 8,252
2012 34 Dram Müzik 6.6 106,414
2012 34 Aksiyon Müzik
Müzik
6.5 59,067
2011 33 Dram Müzik 7.3 92,959

Kule Soygunu
2011 33 Aksiyon Müzik 6.2 150,895

Yemen'de Somon Avı
2011 33 Komedi Müzik 6.8 67,086
2011 33 Kısa Metraj Müzik 7.3 105

Kız ve Kurt
2011 33 Fantastik Müzik 5.4 115,759

Ayin
2011 33 Dram Müzik 6.0 102,592

Dünyada Bir Gün
2011 33 Belgesel Müzik 7.6 15,560

Ye Dua Et Sev
2010 32 Dram Müzik 5.8 105,758
2010 32 Aksiyon Müzik 6.6 282,931

Sihirli Oyuncaklar
2010 32 Aksiyon Müzik 4.1 4,174

Ay
2009 31 Dram Müzik 7.8 376,433

Herkesin Keyfi Yerinde
2009 31 Macera Müzik 7.1 63,936
2009 31 Komedi Müzik 6.0 22,840
2009 31 Macera Müzik 7.1 72,998
2009 31 Dram Müzik 6.7 55,375

Kalıpları Kırmak
2009 31 Dram Müzik
Müzik
7.1 322

Mutant Günlükleri
2008 30 Aksiyon Müzik 5.2 27,132
2008 Belgesel Müzik 8.8 2,042
2008 30 Suç Müzik
Müzik
6.7 17,395

Kefaret
2007 29 Dram Müzik 7.8 299,525

İçindeki Yabancı
2007 29 Suç Müzik 6.7 63,460

Özgürlüğün Rengi
2007 29 Biyografi Müzik 7.1 12,228

Sihirli mantar
2007 29 Korku Müzik 4.6 17,667

Beethoven'ı Anlamak
2006 28 Biyografi Müzik 6.7 14,113

Bayan Potter
2006 28 Biyografi Müzik 7.0 31,987

Arayış
2006 28 Gizem Müzik 4.7 12,355
2006 28 Aksiyon Müzik 5.1 130,404
2006 28 Dram Müzik 6.5 1,061
2005 27 Aksiyon Müzik 8.2 1,178,301

Sihirli Dadı
2005 27 Komedi Müzik 6.6 85,402

Aşk ve Gurur
2005 27 Dram Müzik 7.8 330,129

Çılgın Kardeşler
2005 27 Aksiyon Müzik 5.9 126,196

Köpekleri Vurmak
2005 27 Dram Müzik 7.6 11,964

Rüzgarın Çocukları
2004 26 Aksiyon Müzik 4.6 2,495

Sevgili Wendy
2004 26 Komedi Müzik
Müzik
6.5 10,468

Aşkın Peşinde
2004 26 Komedi Müzik 6.1 41,029
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024