Giriş Kayıt
Christa Théret

Christa Théret (32)


Oyuncu

Christa Théret, 25 Haziran 1991 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

Ölümcül Çözüm (2005), Kahkaha (2008), Marguerite (2015), Renoir (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Haziran 1991
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Yengeç
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 32 Aksiyon Oyuncu 6.1 236
2023 32 Dram Oyuncu 6.8 56

Çifte Hayatlar
2018 27 Komedi Oyuncu 6.4 5,806
2017 26 Komedi Oyuncu 6.1 801
2017 Dram Oyuncu 7.4 1,125
2017 26 Dram Oyuncu 6.5 521
2016 News Oyuncu 6.4 148

Patronun Kızı
2015 24 Komedi Oyuncu 5.4 829
2015 24 Oyuncu 6.9 5,683
2015 24 Animasyon Oyuncu 7.2 3,923
2015 Dram Oyuncu 5.8 60

Soruşturma
2014 23 Suç Oyuncu 6.6 2,825

Gülen Adam
2012 21 Dram Oyuncu 6.0 1,456
2012 21 Dram Oyuncu 6.5 5,997
2011 20 Dram Oyuncu 5.9 65
2011 20 Dram Oyuncu 5.8 130
2011 20 Dram Oyuncu 5.8 110

Ruhlar Kasabası
2010 19 Korku Oyuncu 4.2 480

Buz Sesi
2010 19 Komedi Oyuncu 6.2 2,611

Kahkaha
2008 17 Komedi Oyuncu 6.2 9,644

Ölümcül Çözüm
2005 14 Komedi Oyuncu 7.3 8,432
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film