Giriş Kayıt
Belén Ponce de León

Belén Ponce de León (52)


Oyuncu

Belén Ponce de León, 02 Ekim 1971 Seville, Seville, Andalucía, İspanya doğumlu oyuncu.

Amar en tiempos revueltos (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Belén Ponce de León
Doğum Tarihi: 02 Ekim 1971
Doğum Yeri: Seville, Seville, Andalucía, İspanya
Diğer Bir İsmi: Belén Ponce
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Biyografi Oyuncu 6.4 295
2022 Dram Oyuncu 7.7 315
2019 Aksiyon Oyuncu 6.8 715
2019 Dram Oyuncu 7.2 628
2018 47 Dram Oyuncu 7.1 9,462
2018 Oyuncu 7.5 5,300
2017 Dram Oyuncu 6.3 164
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 988
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 6.6 75

Çaylaklar Çetesi
2013 42 Komedi Oyuncu 5.6 1,331
2013 42 Suç Oyuncu 5.2 130
2011 40 Tarihi Oyuncu 6.0 362
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 48
2008 37 Dram Oyuncu 7.4 5,346
2008 Komedi Oyuncu 5.5 123
2006 Dram Oyuncu 3.7 11
2006 Oyuncu 5.3 415
2005 Oyuncu 7.0 2,316
2005 Oyuncu 5.5 493
2005 Oyuncu 6.6 2,445
2003 Oyuncu 7.5 4,050
2000 Oyuncu 5.5 743
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024