Giriş Kayıt
Andy Whitfield

Andy Whitfield


Oyuncu

Andy Whitfield, oyuncu.

Vashti Whitfield ile evlendi. 41 yılın ardından 2011 yılının Eylül ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Cebrail (2007), The Clinic (2010), Şimdi Burada Ol - Andy Whitfield'ın Hikayesi (2015), (2010) Spartaküs: Kan ve Kum (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

9.8 (149 Oy)
  • Currently 196.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bilim Kurgu Bölüm 1: Son Savaşçı
2016 Aksiyon 5.5 9,294

Şimdi Burada Ol - Andy Whitfield'ın Hikayesi
2015 Belgesel Oyuncu 8.5 3,573
2015 Korku 5.3 15,162

Spartacus: Arenanın Tanrıları
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 146,541
2010 Suç Oyuncu 5.3 6,650

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon
Oyuncu
8.5 258,822
2008 Suç Oyuncu 6.0 199

Cebrail
2007 Aksiyon Oyuncu 5.5 14,302
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film