Giriş Kayıt
Eva Marcille

Eva Marcille (39)


Oyuncu, Yapımcı

Eva Marcelle Pigford, 30 Ekim 1984 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2018 yılının Ekim ayında Michael Sterling ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Crossover (2006), Miss Me This Christmas (2017), (2007) Sanırım Karımı Seviyorum (2007), (2008) The Real Housewives of Atlanta (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Eva Marcelle Pigford
Doğum Tarihi: 30 Ekim 1984
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Eva Pigford
Takma İsmi: Miss Eva
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 33 Komedi Oyuncu
Yapımcı
4.4 531
2015 31 Komedi Oyuncu 4.3 430
2013 Komedi Oyuncu 7.7 4,509
2012 28 Komedi Oyuncu 6.5 52
2010 26 Komedi Oyuncu 6.0 372
2009 25 Aksiyon Oyuncu 3.2 1,182
2008 Reality-TV Oyuncu 4.7 4,206

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 23 Komedi Oyuncu 5.5 17,589
2006 22 Aksiyon Oyuncu 2.2 9,452
2006 22 Komedi Oyuncu 5.6 571
2005 Komedi Oyuncu 6.5 2,615
2003 Game-Show Oyuncu 5.7 18,485
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,135
1994 News Oyuncu 3.2 969
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1981 News Oyuncu 3.6 2,789

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 6,873
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film