Giriş Kayıt
Karen Davidsen

Karen Davidsen


Özel Efekt

Karen Davidsen, Özel efekt.

Otel 2 (2007), (2004) Alien Predator'a Karşı (2004), (2005) Doom (2005), (2009) Solomon Kane (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Çeşitli 6.1 66,361

Atlayıcı
2008 Aksiyon Çeşitli 6.1 274,010

Otel 2
2007 Korku Çeşitli 5.5 81,019

Deh
2007 Aksiyon Çeşitli 7.5 171,136
2005 Aksiyon Çeşitli 5.2 100,420

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Çeşitli 5.6 174,916

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Özel Efekt 5.9 166,981
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,706) The 100 (1,637) 13 Reasons Why (1,198) Yellowstone (1,150) Fear the Walking Dead (1,120) Preacher (1,070) Euphoria (1,061) La casa de papel (1,050) Legion (982) Elementary (919)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019