Giriş Kayıt
Paul Linden

Paul Linden


Görsel Efekt, Yapımcı

Paul Linden, görsel efekt, yapımcı.

Kara Düzen (2015), Without A Trace (2002), Nüfus 436 (2006), Sparkle (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 306,717

Büyük Açık
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.8 314,679
2015 Komedi Görsel Efekt 5.9 9,891

Kara Düzen
2015 Biyografi Görsel Efekt 6.9 157,230

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 62,031

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 288,564

Buraya Kadar
2013 Komedi Görsel Efekt 6.6 363,632

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 105,781
2012 Dram Görsel Efekt 5.7 5,664
2011 Kısa Metraj 7.1 294

Çaylak Soyguncular
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 87,991
2009 Macera Görsel Efekt 7.6 466,635
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 3,187

Yabani
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 12,316
2007 Suç Çeşitli 8.3 31,631

Nüfus 436
2006 Dram Görsel Efekt 5.8 10,349

Vahiyler
2005 Fantastik Görsel Efekt 6.4 1,433
2002 Dram Yapımcı
Görsel Efekt
7.5 2,733
2002 Suç Görsel Efekt 6.9 16,998
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,788) The 100 (1,695) Yellowstone (1,232) 13 Reasons Why (1,232) Fear the Walking Dead (1,141) Preacher (1,132) La casa de papel (1,107) Euphoria (1,096) Legion (1,021) Mindhunter (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019