Giriş Kayıt
Volkan Duran

Volkan Duran


Görsel Efekt, Özel Efekt, Animasyon

Volkan Duran, görsel efekt, Özel efekt, animasyon.

Diriliş Ertuğrul (2014), Pardon (2005), Devrim Arabaları (2008), Sınav (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Yapımcı 3.8 455
2017 Kısa Metraj 6.8 947
2017 Komedi Görsel Efekt 4.1 2,395
2016 Dram Görsel Efekt 6.9 1,072

Rüya
2016 Dram Görsel Efekt 5.5 330
2016 Dram Görsel Efekt 5.3 228
2016 Dram Görsel Efekt 6.0 687
2016 Dram Görsel Efekt 7.7 1,877
2016 Romantik Görsel Efekt 7.7 9,431
2015 Dram Görsel Efekt 7.6 2,031
2015 Dram Görsel Efekt 7.0 1,837
2015 Komedi Görsel Efekt
Animasyon
2.2 1,524
2015 Dram Görsel Efekt 8.1 9,505
2015 Dram Görsel Efekt 5.6 198
2015 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.8 32
2015 Biyografi Görsel Efekt 8.2 3,069
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 40,028
2014 Suç Görsel Efekt 4.9 122
2014 Dram Görsel Efekt 4.9 67
2014 Komedi Görsel Efekt 3.6 33
2014 Dram Görsel Efekt 5.7 147
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 7,037
2013 Dram Görsel Efekt 7.5 5,841
2013 Dram Görsel Efekt 6.0 223
2013 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 645
2013 Dram Görsel Efekt 5.9 238
2010 Dram Görsel Efekt 6.9 973
2010 Dram Görsel Efekt 4.5 238
2009 Dram Görsel Efekt 5.4 218
2009 Dram Görsel Efekt 7.5 1,954
2009 Dram Görsel Efekt 6.3 755
2008 Dram Görsel Efekt 8.0 12,728
2007 Dram Görsel Efekt 5.9 424
2007 Dram Görsel Efekt 5.1 80
2007 Dram Görsel Efekt 4.4 1,499
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 6,860
2007 Aksiyon Görsel Efekt 1.5 7,067
2006 Dram Görsel Efekt 6.3 2,676
2006 Dram Görsel Efekt 6.8 1,954
2006 Komedi Görsel Efekt 6.7 11,736
2006 Suç Görsel Efekt 6.2 2,804
2006 Komedi Görsel Efekt 7.5 13,442
2006 Dram Görsel Efekt 4.9 729
2005 Komedi Görsel Efekt 8.1 23,095
2004 Komedi Özel Efekt
Görsel Efekt
4.1 3,671
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film