Giriş Kayıt
Charlene McKenna

Charlene McKenna (38)


Oyuncu

Charlene McKenna, 26 Mart 1984 Glaslough, County Monaghan, İrlanda doğumlu oyuncu.

Vienna Blood (2019), Bloodlands (2021), Boogaloo and Graham (2014), A Boy Called Dad (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Mart 1984
Doğum Yeri: Glaslough, County Monaghan, İrlanda
Diğer Bir İsmi: Charlene Mckenna
Burcu: Koç
Boyu: 1.57 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 6.6 44
2021 Suç Oyuncu 6.6 4,018
2019 Suç Oyuncu 7.5 6,706
2018 Dram Oyuncu 6.4 1,881
2015 Dram Oyuncu 7.4 5,119
2014 30 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 1,084
2012 Suç Oyuncu 8.1 21,537

Unutulmaz Yılbaşı
2012 28 Dram Oyuncu 6.2 412
2009 25 Dram Oyuncu 6.5 674
2008 Dram Oyuncu 7.3 384
2008 24 Dram Oyuncu 6.0 5,743
2007 23 Dram Oyuncu 6.5 735
2007 Dram Oyuncu 7.5 1,283
2007 Dram Oyuncu 8.2 86,311
2006 22 Komedi Oyuncu 5.8 1,404
2006 22 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 12

Plüton'da Kahvaltı
2005 21 Komedi Oyuncu 7.2 22,890
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023