Giriş Kayıt
Leandro Hassum

Leandro Hassum (49)


Oyuncu

Leandro Hassum, 26 Eylül 1973 Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu.

Até que a Sorte nos Separe (2012), Até que a Sorte nos Separe 2 (2013), O Candidato Honesto (2014), Até que a Sorte nos Separe 3: A Falência Final (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Eylül 1973
Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya
Burcu: Terazi
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Davulun Sesi
2022 49 Komedi Oyuncu 5.7 12
2021 48 Komedi Oyuncu    
2020 47 Komedi Oyuncu 6.5 103
2018 45 Komedi Oyuncu 5.2 372
2018 45 Komedi Oyuncu 4.8 158
2018 45 Biyografi Oyuncu 6.8 432
2017 44 Komedi Oyuncu 6.1 341
2015 42 Komedi Oyuncu 5.2 818
2015 Komedi Oyuncu 5.4 20
2014 41 Komedi Oyuncu 5.4 1,113
2014 41 Komedi Oyuncu 4.5 248
2013 40 Komedi Oyuncu 5.0 1,420
2013 40 Komedi Oyuncu 3.5 205
2012 39 Komedi Oyuncu 5.5 2,453
2012 Komedi Oyuncu 7.5 290
2010 37 Komedi Oyuncu 5.3 1,158
2010 37 Fantastik Oyuncu 6.0 165
2010 Komedi Oyuncu 5.8 104
2007 34 Komedi Oyuncu 7.2 102
2006 33 Komedi Oyuncu 5.8 446

If I Were You
2006 33 Komedi Oyuncu 6.1 5,502
2005 Aile Oyuncu 4.8 65
1999 Komedi Oyuncu 2.5 189
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023