Giriş Kayıt
Matt Ryan

Matt Ryan


Oyuncu, Editör, Yapımcı

Matt Ryan, oyuncu, editör, yapımcı.

Constantine (2014), Away (2016), Warhouse (2013), Ormanda Dehşet (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matthew Evans
10.0 (6 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Animasyon Oyuncu 6.7 69
2022 Animasyon Oyuncu    
2020 Suç Oyuncu 4.3 16,193
2020 Animasyon Oyuncu 7.9 6,195

Constantine: İblisler Şehri
2018 Animasyon Oyuncu 7.5 6,881
2018 Animasyon Oyuncu 7.3 9,372
2017 Animasyon Oyuncu 7.0 29,208
2017 Dram Oyuncu 7.4 3,107

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 6.8 110,190
2016 Dram Oyuncu 6.7 3,396
2014 Dram Oyuncu 7.5 56,356
2014 Dram Oyuncu 6.2 507
2014 Dram Oyuncu 8.2 31
2013 Kısa Metraj Editör
Yapımcı
7.7 88
2013 Korku Oyuncu 4.3 1,163
2011 Suç Oyuncu 6.2 5,803

Çifte Soygun
2011 Komedi Oyuncu 6.3 34,103
2009 Dram Oyuncu 7.5 2,553

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi Oyuncu 7.0 29,767
2007 Dram Oyuncu 8.1 81,452

Ormanda Dehşet
2007 Korku Oyuncu 3.1 1,504

Bir Dilim Suç
2004 Suç Oyuncu 7.3 196,024
1952 News Oyuncu 4.6 2,470
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film