Giriş Kayıt
Addison Timlin

Addison Timlin (31)


Oyuncu

Addison Timlin, 29 Haziran 1991 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

2019 yılının Ekim ayında Jeremy Allen White ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Raydan Çıkanlar (2005), The Town That Dreaded Sundown (2014), Fallen (2016), Best Man Down (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Haziran 1991
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Addison J. Timlin | Addison Jayne Timlin
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.55 m
9.2 (17 Oy)
  • Currently 184.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 28 Dram Oyuncu 6.1 42
2019 28 Suç Oyuncu 4.8 214
2019 28 Komedi Oyuncu 6.7 1,414
2019 28 Dram Oyuncu 5.5 1,796
2019 28 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.4 3,220
2017 26 Suç Oyuncu 5.2 1,290
2017 26 Dram Oyuncu 5.7 1,411
2016 25 Komedi Oyuncu 6.3 3,738
2016 Suç Oyuncu 6.2 2,092
2016 Suç Oyuncu 7.8 29,368
2016 25 Komedi Oyuncu 5.0 1,552
2016 25 Macera Oyuncu 5.2 15,176
2016 25 Dram Oyuncu 5.4 990
2014 23 Korku Oyuncu 5.6 15,370

Müzmin Bekarlar
2014 23 Komedi Oyuncu 6.1 104,506

Tuhaf Thomas
2013 22 Komedi Oyuncu 6.8 54,350
2013 22 Kısa Metraj 6.7 459
2013 22 Komedi Oyuncu 5.1 1,005
2013 Dram Oyuncu 6.3 5,426

Eski Dostlar
2012 21 Komedi Oyuncu 6.4 56,050
2012 21 Komedi Oyuncu 6.4 9,788

Okul Çıkışı
2008 17 Dram Oyuncu 6.0 4,783
2008 Komedi Oyuncu 6.5 2,816
2007 Komedi Oyuncu 8.3 182,609
2006 Dram Oyuncu 6.6 440

Raydan Çıkanlar
2005 14 Dram Oyuncu 6.6 74,534
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023