Giriş Kayıt
Yutaka Hirata

Yutaka Hirata


Yönetmen, Sanat Bölümü, Senarist, Yönetmen Asistanı

Yutaka Hirata, yönetmen, sanat bölümü, senarist, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen Asistanı
Yönetmen
6.6 744
2012 Animasyon Yönetmen 7.4 2,676
2012 Animasyon Yönetmen 7.1 29
2011 Animasyon Yönetmen 6.1 148
2011 Animasyon Yönetmen 7.7 93
2011 Animasyon Yönetmen 6.9 1,964
2011 Animasyon Yönetmen 7.2 375
2010 Animasyon Yönetmen 6.6 369
2009 Animasyon Yönetmen 6.4 605
2007 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
6.8 315
2003 Animasyon Yönetmen 7.2 87
1997 Animasyon Senarist 7.0 431
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film