Giriş Kayıt
Tuna Kiremitçi

Tuna Kiremitçi (51)


Senarist, Yönetmen, Oyuncu

Tuna Kiremitçi, 01 Şubat 1973 Eskisehir, Türkiye doğumlu senarist, yönetmen, oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Şubat 1973
Doğum Yeri: Eskisehir, Türkiye
Burcu: Kova
2.3 (3 Oy)
  • Currently 46.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 45 Dram Oyuncu 5.6 3,118
2016 43 Dram Oyuncu    
2013 40 Romantik Senarist 5.7 1,784
2009 36 Dram Senarist
Yönetmen
5.2 706
2004 Senarist 4.9 178
2003 Yönetmen
Senarist
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film