Giriş Kayıt
Alexandr Ustyugov

Alexandr Ustyugov (46)


Oyuncu

Alexandr Ustyugov, 17 Ekim 1976 doğumlu oyuncu.

Luchshe, chem lyudi (2018), Dvadtsat vosem panfilovtsev (2016), (2002) Zvezda (2002), (2014) Güneş Çarpması (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ekim 1976
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 43 Macera Oyuncu 5.2 1,499
2019 43 Savaş Oyuncu 3.4 54
2018 Dram Oyuncu 7.4 9,369
2018 Dram Oyuncu 7.1 267
2018 Macera Oyuncu 7.1 155
2016 40 Aksiyon Oyuncu 4.6 4,835
2016 40 Aksiyon Oyuncu 6.7 5,620

Güneş Çarpması
2014 38 Dram Oyuncu 5.7 1,096
2002 26 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,667
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023