Giriş Kayıt
Ali Atay

Ali Atay (48)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Ali Atay, 01 Ocak 1976 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

Leyla İle Mecnun (2011), Masum (2017), Sen Aydınlatırsın Geceyi (2013), Ben De Özledim (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1976
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
9.3 (152 Oy)
  • Currently 186/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 47 Komedi Yönetmen
Senarist
7.4 3,600
2020 44 Dram Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu    

Nuh Tepesi
2019 43 Dram Oyuncu 7.1 6,510
2019 43 Dram Oyuncu 6.4 5,322
2019 43 Komedi Yönetmen
Senarist
6.7 19,758
2018 42 Aksiyon Yönetmen
Senarist
7.6 31,658

Ayla
2017 41 Dram Oyuncu 8.2 43,914
2017 Suç Oyuncu 8.3 20,265
2015 39 Komedi Senarist
Yönetmen
7.4 14,563
2015 Komedi Oyuncu 8.3 5,668
2013 37 Dram Oyuncu 7.7 10,621
2013 Komedi Oyuncu 8.0 7,810
2011 Belgesel Oyuncu 8.9 1,451
2011 Macera Oyuncu 9.1 96,667
2010 34 Komedi Oyuncu 6.3 2,650
2010 Aksiyon Oyuncu 6.1 142
2009 33 Dram Oyuncu 6.5 1,983
2007 31 Dram Oyuncu 6.0 595
2007 Komedi Oyuncu 5.6 470
2006 Dram Oyuncu 5.0 73
2005 29 Komedi Oyuncu 5.6 1,528
2005 29 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 138
2004 Oyuncu 3.9 94
2003 Oyuncu 7.9 137
2000 Komedi Oyuncu 8.8 5,036
1998 Komedi Oyuncu 8.7 6,602
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film