Giriş Kayıt
Steve Little

Steve Little


Oyuncu, Senarist

Steve Little, oyuncu, senarist.

Eastbound & Down (2009), Yanlış (2012), Fena Polisler (2013), Coffee Town (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.8 m
9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu 7.3 1,749
2018 Animasyon Oyuncu 6.5 157
2017 Komedi Oyuncu 5.4 760
2017 Animasyon Oyuncu 6.2 296
2016 Komedi Oyuncu 6.0 6,360
2016 Komedi Oyuncu 5.5 799
2015 Komedi Oyuncu 7.2 688
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 156
2015 Komedi Oyuncu 7.8 19,843
2015 Komedi Oyuncu 7.1 6,501
2014 Komedi Oyuncu 4.9 44,758
2014 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 93
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 3,112
2014 Komedi Oyuncu 6.3 3,108

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Oyuncu 5.7 116,903

Fena Polisler
2013 Komedi Oyuncu 6.0 6,390
2013 Komedi Oyuncu 6.5 4,686

Yanlış
2012 Komedi Oyuncu 6.3 8,641
2011 Komedi Oyuncu 5.6 637
2010 Macera Oyuncu 8.3 37

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu
Senarist
Çeşitli
8.6 67,301

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Oyuncu 6.4 191,689
2009 Komedi Oyuncu 8.2 47,806
2009 Komedi Oyuncu 8.2 41,326

Kulak Jack
2008 Animasyon Oyuncu
Senarist
7.8 9,544
2007 Komedi Oyuncu 4.0 728

İntikam Maçı
2007 Komedi Oyuncu 5.3 39,109

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Oyuncu 5.7 35,956
2007 Komedi Oyuncu 5.9 25,618

Çılgınlar Sınıfı
2006 Komedi Oyuncu 6.4 117,218

Kamp Lazlo
2005 Animasyon Senarist
Oyuncu
6.4 7,004
2005 Komedi Oyuncu 8.8 308,482
2003 Komedi Oyuncu 7.9 15,458

Gizemli Yabancı
2001 Dram Oyuncu 6.9 34,286
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,189) The 100 (1,522) La casa de papel (1,348) Euphoria (1,148) Chernobyl (1,118) Legion (1,103) Mindhunter (1,096) The Big Bang Theory (1,086) Fear the Walking Dead (1,073) Big Little Lies (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019