Giriş Kayıt
Paola Oliveira

Paola Oliveira (37)


Oyuncu

Caroline Paola Oliveira da Silva, 13 Nisan 1982 São Paulo, São Paulo, Brezilya doğumlu oyuncu.

O Profeta (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Caroline Paola Oliveira da Silva
Doğum Tarihi: 13 Nisan 1982
Doğum Yeri: São Paulo, São Paulo, Brezilya
Burcu: Koç
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.8 72
2017 35 Komedi Oyuncu 4.3 121
2017 35 Animasyon Oyuncu 6.0 222
2017 35 Dram Oyuncu 5.8 768
2017 Suç Oyuncu 7.5 126
2016 Komedi Oyuncu 5.4 46
2016 34 Aksiyon Oyuncu 6.2 172
2015 Komedi Oyuncu 6.3 52
2015 Suç Oyuncu 8.3 263
2015 Dram Oyuncu 8.0 75
2014 32 Biyografi Oyuncu 6.6 190
2013 Komedi Oyuncu 6.9 612
2011 29 Komedi Oyuncu 6.6 137
2011 Dram Oyuncu 5.2 129
2010 Komedi Oyuncu 7.9 36
2010 28 Fantastik Oyuncu 6.0 113
2010 Komedi Oyuncu 7.6 107
2009 Komedi Oyuncu 5.4 52
2009 27 Dram Oyuncu 6.0 476
2008 26 Romantik Oyuncu 5.3 397
2008 Dram Oyuncu 5.4 38
2007 Komedi Oyuncu 7.4 29
2006 Dram Oyuncu 6.6 113
2005 Komedi Oyuncu    
1995 Komedi Oyuncu 4.3 527
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,148) The 100 (1,513) La casa de papel (1,384) Mindhunter (1,258) Legion (1,193) Preacher (1,162) Chernobyl (1,071) Yellowstone (1,054) Big Little Lies (983) The Big Bang Theory (946)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019