Giriş Kayıt
Hideki Shirane

Hideki Shirane


Senarist

Hideki Shirane, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Senarist 7.1 1,614
2011 Animasyon Senarist 6.8 504
2011 Animasyon Senarist 6.8 105
2007 Komedi Senarist 7.7 185
2007 Animasyon Senarist 8.2 1,609
2005 Animasyon Senarist 6.8 63
2004 Animasyon Senarist 6.9 221
2002 Animasyon Senarist 7.1 201
2001 Animasyon Senarist 6.9 256
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019