Giriş Kayıt
Amanda Clayton

Amanda Clayton


Oyuncu, Yapımcı

Amanda Clayton, oyuncu, yapımcı.

Kevin Interdonato ile evlendi.

If Loving You Is Wrong (2014), Bad Frank (2017), City on a Hill (2019), (2016) Bleed for This (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.65 m
8.7 (3 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu 7.6 15,621
2018 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.8 117
2017 Dram Oyuncu 5.0 779
2017 Dram Oyuncu 5.3 353
2016 Biyografi Oyuncu 6.8 30,728
2016 Komedi Oyuncu 4.0 327
2014 Dram Oyuncu 5.7 1,512

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 287,151
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film