Giriş Kayıt
Julianne Côté

Julianne Côté (33)


Oyuncu

Julianne Côté, 07 Mayıs 1990 doğumlu oyuncu.

Nicole, Uyumuşsun (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mayıs 1990
Diğer Bir İsmi: Julia Côté
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 7.8 492
2019 29 Komedi Oyuncu 6.7 153

Nicole, Uyumuşsun
2014 24 Komedi Oyuncu 6.9 2,273
2014 Dram Oyuncu 8.3 300

Sarah Koşmak İstiyor
2013 23 Dram Oyuncu 6.2 1,017
2007 17 Dram Oyuncu 6.7 244
2004 14 Biyografi Oyuncu 6.6 402
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024