Giriş Kayıt
Uluç Bayraktar

Uluç Bayraktar


Yönetmen

Uluç Bayraktar, yönetmen.

Ezel (2009), İçerde (2016), Karadayı (2012), Çarpışma (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

7.5 (10 Oy)
  • Currently 150/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yönetmen 7.8 2,290
2016 Aksiyon Yönetmen 7.9 12,890
2012 Macera Yönetmen 7.4 650
2012 Suç Yönetmen 7.5 4,633
2009 Suç Yönetmen 8.6 21,429
2007 Dram Yönetmen 6.2 1,072
2006 Suç Yönetmen 5.8 254
2006 Suç Yönetmen 6.5 332
2006 Fantastik Yönetmen 5.5 253
2006 Suç Yönetmen 6.3 251
2006 Dram Yönetmen 3.7 162
2006 Korku Yönetmen 6.6 63
2003 Yönetmen 5.9 286
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019