Giriş Kayıt
Hasibe Eren

Hasibe Eren (50)


Oyuncu

Hasibe Özlem Eren, 01 Ocak 1974 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Sidika (1997), Usta (2009), Adab-ı Muaşeret (2009), Kara Bela (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hasibe Özlem Eren
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1974
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
7.2 (23 Oy)
  • Currently 144.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu    
2022 48 Komedi Oyuncu    

Sen Ben Lenin
2021 47 Dram Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu 7.9 122
2020 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 27
2018 Komedi Oyuncu 6.4 2,175
2017 Komedi Oyuncu 2.8 290
2015 41 Dram Oyuncu 5.8 353
2015 41 Komedi Oyuncu 4.4 606
2015 41 Macera Oyuncu 6.7 9,771
2012 38 Dram Oyuncu 4.7 380
2012 Komedi Oyuncu 7.2 7,424
2010 Komedi Oyuncu 5.5 78
2009 35 Dram Oyuncu 6.5 3,585
2009 35 Komedi Oyuncu 3.3 609
2009 35 Dram Oyuncu 7.1 556
2009 Komedi Oyuncu 6.0 81
2005 31 Dram Oyuncu 7.3 6,941
2004 Komedi Oyuncu 8.6 21,417
2004 Oyuncu 4.9 178
2003 29 Kısa Metraj Oyuncu    
2002 Komedi Oyuncu 6.0 86
2002 Dram Oyuncu    
1997 Komedi Oyuncu 8.1 2,870
1996 Dram Oyuncu 8.8 956
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film