Giriş Kayıt
Maya Arulpragasam

Maya Arulpragasam (44)


Oyuncu, Müzisyen

Maganthi Maya Arulpragasam, 18 Temmuz 1975 Hounslow, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen.

Milyoner (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maganthi Maya Arulpragasam
Doğum Tarihi: 18 Temmuz 1975
Doğum Yeri: Hounslow, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Mathangi Arulpragasam | M.I.A. | M.I.A
Takma İsmi: Maya
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 43 Belgesel Oyuncu 7.5 1,298
2012 37 Belgesel Müzik 8.1 4,412
2012 37 Müzik Oyuncu 8.3 664
2009 34 Belgesel Oyuncu 7.5 16
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,088
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,400) Mindhunter (2,393) The 100 (1,915) Legion (1,801) Preacher (1,673) La casa de papel (1,629) The Terror (1,324) Chernobyl (1,207) Big Little Lies (1,177) The Big Bang Theory (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019