Giriş Kayıt
Charles David Denler

Charles David Denler (58)


Müzisyen

Charles David Denler, 28 Ekim 1965 Hartford, Connecticut, ABD doğumlu müzisyen.

Henry & Me (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ekim 1965
Doğum Yeri: Hartford, Connecticut, ABD
Diğer Bir İsmi: Charles Denler
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Müzik 7.2 197
2014 49 Animasyon Müzik 6.0 221
2013 48 Korku Müzik 7.2 76
2011 46 Müzik 6.4 154
2010 45 Komedi Müzik 4.9 420
2009 44 Aile Müzik 5.5 813
2006 41 Western Müzik 3.6 198
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film