Giriş Kayıt
Jacob Davich

Jacob Davich (33)


Oyuncu

Jacob Daniel Davich, 28 Ağustos 1990 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

Bekarlık Başıma Vurdu (2010), (2004) Göklerin Hakimi (2004), (2007) Beden Öğretmeni Bay Woodcock (2007), (2005) Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jacob Daniel Davich
Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1990
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jacob Daniel Davich
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.0 669

Bekarlık Başıma Vurdu
2010 20 Komedi Oyuncu 4.5 3,987

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 17 Komedi Oyuncu 5.2 37,096

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 15 Aksiyon Oyuncu 3.7 42,725

Göklerin Hakimi
2004 14 Biyografi Oyuncu 7.5 385,528
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film