Giriş Kayıt
Zulay Henao

Zulay Henao


Oyuncu

Zulay Henao, oyuncu.

Dövüş (2009), Meet the Blacks (2016), Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları (2016), Harika Çocuk (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

9.2 (5 Oy)
  • Currently 184/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 5.6 3,550
2021 Aksiyon Oyuncu 4.0 2,264
2019 Aksiyon Oyuncu 4.7 5,561
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.5 2,237
2017 Komedi Oyuncu 4.6 467

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2016 Aksiyon Oyuncu 5.9 24,304
2016 Dram Oyuncu 4.9 179
2016 Komedi Oyuncu 4.8 37,818
2014 Dram Oyuncu 5.7 1,483
2014 Komedi Oyuncu 5.5 6,947
2013 Komedi Oyuncu 5.5 83
2012 Talk-Show Oyuncu 5.3 517

Otel 3
2011 Korku Oyuncu 4.6 35,259

Hırsızlar
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 65,540

Harika Çocuk
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 9,484
2009 Suç Oyuncu 3.6 14,421

Dövüş
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 34,127

Korku Parkı
2008 Komedi Oyuncu 4.0 2,518
2007 Dram Oyuncu 3.0 4,804

Kanunsuz Teklif
2007 Suç Oyuncu 5.4 2,743
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024