Giriş Kayıt
Mariano Argento

Mariano Argento (56)


Oyuncu

Mariano Argento, 05 Aralık 1962 Arjantin doğumlu oyuncu.

Gözlerindeki Sır (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Aralık 1962
Doğum Yeri: Arjantin
Burcu: Yay
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,950
2013 Dram Oyuncu 7.2 110
2012 50 Aile Oyuncu 5.4 77
2011 Dram Oyuncu 8.8 32
2011 Dram Oyuncu 8.3 329

Gözlerindeki Sır
2009 47 Dram Oyuncu 8.2 174,718
2009 Komedi Oyuncu 6.7 91

Yeni Dünya
2006 44 Macera Oyuncu 6.9 4,545
2006 Oyuncu 8.8 624
2003 Dram Oyuncu 7.5 95
2001 Gerilim Oyuncu 5.9 33
1998 Dram Oyuncu 7.0 226
1996 Dram Oyuncu 6.3 56
1995 Müzikal Oyuncu 6.3 404
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,400) Mindhunter (2,393) The 100 (1,915) Legion (1,801) Preacher (1,673) La casa de papel (1,629) The Terror (1,324) Chernobyl (1,207) Big Little Lies (1,177) The Big Bang Theory (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019