Giriş Kayıt
Melissa Tracy

Melissa Tracy


Dublör, Oyuncu

Melissa Tracy, dublör, oyuncu.

Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 9.0 17
2019 Aksiyon Oyuncu 3.0 185
2017 Oyuncu
Dublör
4.7 728
2016 Komedi Dublör    
2016 Aksiyon Dublör 4.4 9,304

İşkence Odası
2015 Dram Dublör
Oyuncu
4.0 6,911
2014 Aksiyon Dublör 3.0 146
2013 Aksiyon Oyuncu 2.2 646
2012 Kısa Metraj Oyuncu
Dublör
6.1 148
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024