Giriş Kayıt
Alice Pol

Alice Pol


Oyuncu

Alice Pol, oyuncu.

Un plan parfait (2012), Supercondriaque (2014), Çılgın Baskın (2016), Bir Kadın + Bir Erkek (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

9.5 (6 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 4.5 13
2023 Komedi Oyuncu    
2022 Komedi Oyuncu 5.5 48
2022 Animasyon Oyuncu 6.2 3,245
2022 Komedi Oyuncu 5.1 124
2021 Komedi Oyuncu 7.0 47
2020 Komedi Oyuncu 5.7 267
2020 Aile Oyuncu 6.3 13
2019 Komedi Oyuncu 4.8 530
2018 Komedi Oyuncu 6.0 926
2017 Komedi Oyuncu 5.8 324
2017 Oyuncu 4.9 286

Çılgın Baskın
2016 Aksiyon Oyuncu 5.6 4,485
2016 Biyografi Oyuncu 6.1 1,414
2016 News Oyuncu 6.4 148

Bir Kadın + Bir Erkek
2015 Macera Oyuncu 6.2 2,480
2015 Komedi Oyuncu 5.3 196
2015 Dram Oyuncu 7.3 1,234
2014 Komedi Oyuncu 6.0 9,255
2013 Dram Oyuncu 6.3 1,337
2013 Komedi Oyuncu 5.8 1,533
2012 Macera Oyuncu 4.9 35
2012 Fantastik Oyuncu 4.9 45
2012 Komedi Oyuncu 6.3 9,899
2011 Komedi Oyuncu 4.7 182

İsimsiz Romantik
2010 Komedi Oyuncu 6.8 12,033
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 168

Satranç Kraliçesi
2009 Dram Oyuncu 6.9 3,190
2008 Komedi Oyuncu 5.5 1,091
1996 Dram Oyuncu 5.4 583
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024