Giriş Kayıt
Steve Belford

Steve Belford (42)


Oyuncu

Steven Belford, 13 Ekim 1980 Milton, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

(2018) Condor (2018), (2015) Good Witch (2015), (2018) Pride, Prejudice and Mistletoe (2018), (2009) Too Late to Say Goodbye (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Steven Belford
Doğum Tarihi: 13 Ekim 1980
Doğum Yeri: Milton, Ontario, Kanada
Burcu: Terazi
Boyu: 1.80 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Romantik Oyuncu 5.4 29
2021 Gerilim Oyuncu 5.2 167
2019 Suç Oyuncu 7.5 349
2018 Romantik Oyuncu 6.2 2,131
2018 Aksiyon Oyuncu 7.7 16,019
2018 Dram Oyuncu 6.5 1,732
2015 Komedi Oyuncu 7.3 11,206
2014 Suç Oyuncu 8.9 377,174
2011 Dram Oyuncu 5.7 455
2009 Dram Oyuncu 5.3 720

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 450,409
2001 Dram Oyuncu 7.6 13,981
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023