Giriş Kayıt
Denise Gough

Denise Gough (44)


Oyuncu

Denise Gough, 28 Şubat 1980 Ennis, County Clare, İrlanda doğumlu oyuncu.

Wiedzmin 3: Dziki Gon (2015), Under the Banner of Heaven (2022), Kral Olacak Çocuk (2019), Steel Country (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Şubat 1980
Doğum Yeri: Ennis, County Clare, İrlanda
Burcu: Balık
Boyu: 1.65 m
9.8 (4 Oy)
  • Currently 195/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 5.8 187
2022 Suç Oyuncu 7.5 34,457
2022 Aksiyon Oyuncu 8.4 164,054
2021 41 Korku Oyuncu 5.5 2,127
2021 Suç Oyuncu 6.6 1,416
2021 Fantastik Oyuncu 7.0 149
2020 40 Dram Oyuncu 5.7 5,642
2020 40 Biyografi Oyuncu 6.5 411

Öteki Kuzu
2019 39 Dram Oyuncu 5.3 5,528

Kral Olacak Çocuk
2019 39 Aksiyon Oyuncu 6.1 18,682
2018 38 Biyografi Oyuncu 6.7 26,388
2018 38 Gizem Oyuncu 6.2 5,317

Aşktan Kaçılmaz
2018 38 Komedi Oyuncu 6.6 24,616
2017 37 Dram Oyuncu 9.0 649
2017 Dram Oyuncu 6.3 1,425
2017 37 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 129
2016 Dram Oyuncu 6.4 467
2016 36 Belgesel Oyuncu 7.1 155
2015 Aksiyon Oyuncu 9.6 33,130
2015 Suç Oyuncu 7.3 1,920

Özgürlük Dansı
2014 34 Dram Oyuncu 6.7 6,942
2014 34 Dram Oyuncu 5.4 223
2014 34 Aksiyon Oyuncu 7.2 60,052
2013 Dram Oyuncu 7.4 4,142

Titanik: Kan ve Çelik
2012 Dram Oyuncu 7.2 2,144
2012 Komedi Oyuncu 8.0 2,053
2012 32 Dram Oyuncu 6.2 791
2010 30 Aksiyon Oyuncu 6.6 282,846
2010 30 Dram Oyuncu 6.8 1,395
2008 Dram Oyuncu 6.5 352
2000 Suç Oyuncu 7.9 6,420

Sessiz Tanık
1996 Suç Oyuncu 7.9 12,661
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024