Giriş Kayıt
Jean-Christophe Folly

Jean-Christophe Folly


Oyuncu

Jean-Christophe Folly, oyuncu.

Jeune femme (2017), Les goûts et les couleurs (2018), Uyku Hastalığı (2011), (2022) Hüzün Üçgeni (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 6.7 213

Hüzün Üçgeni
2022 Komedi Oyuncu 7.3 154,019
2021 Dram Oyuncu 5.9 173
2021 Komedi Oyuncu 7.7 724
2019 Dram Oyuncu 5.8 307
2018 Komedi Oyuncu 5.4 1,898
2017 Dram Oyuncu 6.5 2,854
2014 Dram Oyuncu 6.1 17
2013 Dram Oyuncu 6.8 311

Küçk Şeyler
2013 Dram Oyuncu 5.5 171

Henüz Bir Şey Görmediniz
2012 Dram Oyuncu 6.5 1,647
2011 Suç Oyuncu 7.1 167

Uyku Hastalığı
2011 Dram Oyuncu 6.2 691

Cennet Batıda
2009 Dram Oyuncu 6.8 2,655
2009 Dram Oyuncu 6.2 1,091

Müşteri
2008 Dram Oyuncu 6.0 1,155

35 Tek Rom
2008 Dram Oyuncu 7.1 5,122
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023