Giriş Kayıt
Ozan Colakoglu

Ozan Colakoglu


Müzisyen

Ozan Colakoglu, müzisyen.

G.O.R.A. (2004), Yahşi Batı (2009), Organize İşler (2005), Hokkabaz (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Müzik 7.2 19,735
2009 Komedi Müzik 7.4 38,558
2006 Komedi Müzik 6.7 11,751
2006 Komedi Müzik 7.4 34,709
2005 Komedi Müzik 7.4 35,665
2004 Macera Müzik 8.0 67,353
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film