Giriş Kayıt
Wes Brown

Wes Brown


Oyuncu, Yapımcı

James Wesley Brown, oyuncu, yapımcı.

Deception (2013), Christmas Cookies (2016), Love Under the Stars (2015), Christmas in Mississippi (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Wesley Brown
Diğer Bir İsmi: Wesley Brown
Boyu: 1.91 m
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Gerilim Oyuncu 7.5 34
2021 Romantik Oyuncu 6.6 106
2021 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.6 109
2020 Dram Oyuncu 6.3 888

Vahşetin Çağrısı
2020 Macera Oyuncu 6.7 50,944
2019 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.9 653
2019 Romantik Oyuncu 6.4 549
2018 Oyuncu 6.5 1,327
2018 Aksiyon Oyuncu 7.8 35,614
2017 Dram Oyuncu 6.4 1,697
2017 Gerilim Oyuncu 4.9 276
2016 Dram Oyuncu 6.4 2,449
2015 Komedi Oyuncu 6.8 1,708
2014 Dram Oyuncu 5.8 1,093
2013 Western Oyuncu 6.0 505
2013 Suç Oyuncu 6.6 3,799
2012 Dram Oyuncu 4.5 1,877
2011 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.2 942
2011 Aile Oyuncu 6.8 1,210
2011 Dram Oyuncu 6.8 983
2011 Komedi Oyuncu 7.7 53,952
2010 Dram Oyuncu 7.6 2,694
2008 Dram Oyuncu 7.9 248,030
2008 Korku Oyuncu 2.4 661
2008 Dram Oyuncu 5.0 189
2008 Komedi Oyuncu 6.2 45,024
2007 Komedi Oyuncu 6.8 27,020

Zafere Doğru
2006 Biyografi Oyuncu 7.2 46,901

Zafer Bizimdir
2006 Dram Oyuncu 7.0 62,607
- Oyuncu 5.7 1,622
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023