Giriş Kayıt
Pierre de Ladonchamps

Pierre de Ladonchamps


Oyuncu

Pierre de Ladonchamps, oyuncu.

Göldeki Yabancı (2013), Beğen, Sev ve Hemen Kaç (2018), Le fils de Jean (2016), Eternité (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pierre Deladonchamps
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 7.1 474
2018 Komedi Oyuncu 5.8 386
2018 Dram Oyuncu 6.2 150

Beğen, Sev ve Hemen Kaç
2018 Dram Oyuncu 6.8 1,898
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 33
2017 Kısa Metraj Oyuncu 6.0 19

Çılgın Yıllarımız
2017 Dram Oyuncu 5.7 270
2017 Savaş Oyuncu 6.3 222
2016 Dram Oyuncu 7.3 1,064
2016 Dram Oyuncu 6.5 492
2016 Dram Oyuncu 5.6 975
2015 Komedi Oyuncu 5.8 38
2015 Dram Oyuncu 6.8 244
2014 Kısa Metraj Oyuncu    
2014 Fantastik Oyuncu 6.2 254

Göldeki Yabancı
2013 Dram Oyuncu 6.8 11,720
2009 Dram Oyuncu 6.1 82
2008 Aksiyon Oyuncu 4.1 535
1997 Komedi Oyuncu 4.1 275
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019