Giriş Kayıt
Marcus Zalewski

Marcus Zalewski (44)


Sesler

Marcus Zalewski, 01 Şubat 1975 doğumlu sesler.

Harvest Moon (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Şubat 1975
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 40 Gizem Sesler 5.5 9,688
2013 38 Gerilim Sesler 4.6 400
2013 38 Biyografi Sesler 7.7 2,032
2012 37 Korku Sesler 6.0 495
2012 37 Korku 4.3 1,737
2010 35 Kısa Metraj Sesler 7.9 708
2009 34 Dram Sesler 4.8 323
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019