Giriş Kayıt
Caner Güler

Caner Güler


Senarist

Caner Güler, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Macera Senarist 6.8 145
2017 Dram Senarist 5.1 195
2015 Komedi Senarist 5.6 388
2013 Komedi Senarist 5.0 44
2013 Senarist    
2012 Macera Senarist 5.3 578
2010 Dram Senarist 5.2 40
2010 Komedi Senarist 6.2 2,657
2008 Komedi Senarist 5.8 76
2008 Komedi Senarist    
2007 Komedi Senarist 1.2 201
2005 Komedi Senarist 4.6 62
2004 Macera Senarist 5.2 26
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film