Giriş Kayıt
Rıza Kocaoğlu

Rıza Kocaoğlu (45)


Oyuncu

Rıza Kocaoğlu, 19 Mart 1979 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu.

Labirent (2011), Sonsuz (2009), Dünyanin En Güzel Kokusu 2 (2017), Dünyanın En Güzel Kokusu (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1979
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Balık
Boyu: 1.7 m
7.8 (39 Oy)
  • Currently 157/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 44 Suç Oyuncu 6.1 2,374
2023 44 Dram Oyuncu 6.5 1,008
2022 Dram Oyuncu 6.3 2,620
2022 Dram Oyuncu    
2022 43 Komedi Oyuncu    
2022 Dram Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu 8.6 17
2019 40 Komedi Oyuncu 6.0 16,174
2018 39 Dram Oyuncu 5.6 3,066
2017 38 Dram Oyuncu 5.1 654
2016 Aksiyon Oyuncu 8.1 20,506
2016 37 Dram Oyuncu 5.3 515
2016 Aksiyon Oyuncu 7.6 19,322
2013 34 Aksiyon Oyuncu 7.4 6,985
2012 Suç Oyuncu 7.6 6,053
2011 32 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,399
2011 32 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,513
2011 32 Komedi Oyuncu 7.5 25,438
2011 Dram Oyuncu 7.7 11,080
2010 31 Suç Oyuncu 7.4 36,675
2009 30 Komedi Oyuncu 6.5 585
2009 Suç Oyuncu 8.7 37,118
2008 29 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,580
2008 Dram Oyuncu 6.5 150
2007 28 Aksiyon Oyuncu 1.5 7,059
2006 Dram Oyuncu 5.8 3,982
2006 27 Suç Oyuncu 5.7 335
2005 Dram Oyuncu 5.8 39
2004 Dram Oyuncu 6.3 30
2001 22 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,070
2001 Dram Oyuncu 5.1 26
- Dram Oyuncu    
- Suç Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024