Giriş Kayıt
Durul Bazan

Durul Bazan (51)


Oyuncu

Durul Bazan, 20 Eylül 1972 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Son Ders (2008), Karanlıktakiler (2009), Askim askim (2001), G.D.O. KaraKedi (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Eylül 1972
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Başak
6.8 (12 Oy)
  • Currently 136.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 6.7 837
2022 Dram Oyuncu 7.0 1,118
2021 Dram Oyuncu 7.1 55
2020 48 Komedi Oyuncu 5.6 471
2019 Dram Oyuncu 6.7 76
2018 Komedi Oyuncu 3.6 85
2018 46 Komedi Oyuncu 4.2 456
2018 46 Dram Oyuncu 7.0 3,839
2017 Komedi Oyuncu 6.8 1,674
2016 44 Komedi Oyuncu 5.5 296
2015 43 Komedi Oyuncu 5.5 1,006
2014 Komedi Oyuncu 4.2 177
2014 Komedi Oyuncu 4.4 85
2013 Talk-Show Oyuncu 7.7 199
2013 Suç Oyuncu 7.3 1,821
2013 41 Komedi Oyuncu 3.9 20
2013 41 Aksiyon Oyuncu 5.3 5,455
2011 Komedi Oyuncu 6.9 277
2009 37 Dram Oyuncu 7.0 2,253
2009 37 Komedi Oyuncu 3.7 366
2009 Macera Oyuncu 5.7 315

Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika
2009 37 Aksiyon Oyuncu 2.9 1,291
2009 Talk-Show Oyuncu 7.5 179
2008 36 Dram Oyuncu 6.9 2,573
2008 Komedi Oyuncu 4.2 71
2007 35 Aksiyon Oyuncu 1.5 7,057
2007 35 Macera Oyuncu 3.8 5,303
2005 33 Komedi Oyuncu 4.9 50
2004 Komedi Oyuncu 4.8 15
2004 32 Romantik Oyuncu 1.8 112
2002 Komedi Oyuncu 4.7 27
2002 Oyuncu 3.6 14
2001 Komedi Oyuncu 4.8 856
2000 Komedi Oyuncu 5.9 179
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024