Giriş Kayıt
Yağmur Atacan

Yağmur Atacan (41)


Oyuncu

Yağmur Atacan, 19 Mayıs 1983 Gaziantep, Türkiye doğumlu oyuncu.

Çılgın Dersane (2007), Avanak Kuzenler (2008), Sınav (2006), Lise defteri (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1983
Doğum Yeri: Gaziantep, Türkiye
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
2.0 (6 Oy)
  • Currently 40/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 33 Komedi Oyuncu 3.2 350
2008 25 Komedi Oyuncu 2.5 903
2007 24 Komedi Oyuncu 1.9 3,946
2006 Dram Oyuncu 4.0 1,325
2006 23 Komedi Oyuncu 6.7 11,751
2006 Komedi Oyuncu 4.2 41
2005 Dram Oyuncu 4.5 120
2004 Romantik Oyuncu 6.5 210
2003 Dram Oyuncu 5.8 637
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film