Giriş Kayıt
Amber Heard

Amber Heard (36)


Oyuncu, Yapımcı

Amber Laura Heard, 22 Nisan 1986 Austin, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2015 yılının Şubat ayında Johnny Depp ile evlendi. 2 yılın ardından 2017 yılının Ocak ayında boşandılar.

Aquaman (2018), Asla Pes Etme (2008), Tutku Günlükleri (2011), Son Üç Gün (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Amber Laura Heard
Doğum Tarihi: 22 Nisan 1986
Doğum Yeri: Austin, Texas, ABD
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.7 m
9.0 (189 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (152)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aquaman ve Kayıp Krallık
2023 Aksiyon Oyuncu    
2021 35 Aksiyon Oyuncu 8.0 379,819
2020 Macera Oyuncu 5.6 27,198
2019 33 Suç Oyuncu 2.3 19,751
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 469
2018 32 Aksiyon Oyuncu 6.8 479,644
2018 32 Belgesel Oyuncu 6.2 749
2018 32 Suç Oyuncu 3.9 11,370
2018 32 Dram Oyuncu 6.0 7,565

Justice League: Adalet Birliği
2017 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 456,415
2017 31 Komedi Oyuncu 4.4 3,097
2016 Komedi Oyuncu 7.0 950

Danimarkalı Kız
2015 29 Biyografi Oyuncu 7.1 188,810

Striptiz Kulübü 2
2015 29 Komedi Oyuncu 5.6 57,147
2015 29 Komedi Oyuncu 5.1 3,316
2015 29 Dram Oyuncu 5.2 5,711

Son Üç Gün
2014 28 Aksiyon Oyuncu 6.2 94,687
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 919

Paranoya
2013 27 Dram Oyuncu 5.6 38,224

Ustura Dönüyor
2013 27 Aksiyon Oyuncu 5.6 79,980
2013 27 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.6 12,201

Tutku Günlükleri
2011 25 Komedi Oyuncu 6.1 105,958

İntikam Yolu
2011 25 Aksiyon Oyuncu 5.4 100,475
2011 Suç Oyuncu 6.2 5,827

Koğuş
2010 24 Korku Oyuncu 5.5 43,289

Karanlık Yakında
2010 24 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.1 18,156

Aşk Nehri
2010 24 Dram Oyuncu 5.6 3,706

Örnek Aile
2009 23 Komedi Oyuncu 6.4 40,880

Zombi Ülkesi
2009 23 Macera Oyuncu 7.6 583,619

Üvey Baba
2009 23 Gizem Oyuncu 5.5 35,863
2009 23 Komedi Oyuncu 5.2 2,488
2008 22 Suç Oyuncu 4.9 16,977

Üşütük Kafalar
2008 22 Aksiyon Oyuncu 6.9 343,514

Asla Pes Etme
2008 22 Aksiyon Oyuncu 6.5 102,875
2007 21 Komedi Oyuncu 5.7 3,702
2007 Dram Oyuncu 6.7 3,369
2007 21 Komedi Oyuncu 5.6 1,148

Vahşet Partisi
2006 20 Korku Oyuncu 5.5 33,693

Rehine
2006 20 Biyografi Oyuncu 6.9 104,497
2006 20 Dram Oyuncu 1.6 802
2006 20 Dram Oyuncu 2.9 274
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 411

Tek Başına
2005 19 Dram Oyuncu 7.3 43,374
2005 19 Komedi Oyuncu 4.8 2,623
2005 19 Korku Oyuncu 3.1 732

Zafer Gecesi
2004 18 Aksiyon Oyuncu 7.2 64,194
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,670
1981 News Oyuncu 3.5 2,548
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023