Giriş Kayıt
Michael Damon

Michael Damon


Müzisyen, Sesler, Müzisyen

Michael Damon, müzisyen, sesler, müzisyen.

All Girls Weekend (2016), The Pyramid Code (2009), Agoraphobia (2015), HazMat (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Damon
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Müzik 5.5 56
2018 Korku Müzik 4.3 272
2016 Aksiyon Müzik
Sesler
3.3 3,097
2015 Korku Sesler
Müzik
3.4 801
2015 Suç Müzik 2.7 300
2013 Korku Müzik
Sesler
3.5 508
2013 Aksiyon Müzik 3.9 818
2010 Komedi Müzik 5.9 318
2010 Dram Müzik 7.2 64
2009 Belgesel Müzik 6.8 838
2005 Komedi Sesler 5.8 282
2004 Belgesel Sesler 8.2 30
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024