Giriş Kayıt
Catalina Ausin

Catalina Ausin (42)


Kameraman, Yapımcı, Editör, Senarist

Catalina Ausin, 03 Eylül 1981 Guadalajara, Jalisco, Meksika doğumlu kameraman, yapımcı, editör, senarist.

Ölülerin Dansı (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Eylül 1981
Doğum Yeri: Guadalajara, Jalisco, Meksika
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Belgesel Yapımcı 7.0 21
2020 Belgesel Yapımcı 7.8 1,181
2019 Belgesel Senarist 7.3 864
2018 Belgesel Senarist 6.2 68
2017 36 Belgesel Editorial Department 7.0 511
2016 35 Dram Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.8 12
2014 Belgesel Editorial Department 3.1 398
2012 31 Dram Kameraman 5.4 284
2010 29 Macera Kameraman 8.3 44
2010 29 Aile Kameraman 5.1 653

Ölülerin Dansı
2008 27 Komedi Kameraman 5.8 11,925

Bilinmeyen
2006 25 Suç Çeşitli 6.4 31,339
2006 25 Kısa Metraj Kameraman 7.4 29
2005 24 Dram Kameraman 5.8 528
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024