Giriş Kayıt
Brian Satz

Brian Satz


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu, Yapımcı

Brian Satz, müzisyen, müzisyen, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Müzik 6.4 229
2014 Belgesel Müzik
Müzik
7.0 3,342
2014 Belgesel Oyuncu 6.9 305
2013 Belgesel Müzik 7.4 342
2012 Belgesel Müzik 7.2 1,018
2012 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
8.9 48

Kabadayı
2011 Belgesel Müzik 7.3 10,557
2009 Belgesel Müzik 7.8 89
2004 Dram Müzik 6.7 693
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film